VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

VIL DU VIDE MERE OM HVAD VI KAN GØRE FOR DIG OG DIT ANSIGT?

ULTHERA / ULTHERAPY

Ultherapy er en ultralydsbehandling. Energien fra behandlingen laver en kontrolleret beskadigelse af hudens lidt dybere lag. Herved regenererer huden sig selv, og producerer ny collagen og derved styrker hudens collagene fibre. Herved strammes huden op og giver huden et løft. Et alternativ til et kirurgisk ansigtsløft. Behandlingen er egnet til hele ansigtet, opstramning af halsen, konturering af kæbelinje, brynløft og decolté/bryst.

KONSULTATION

Først afholdes en konsultation. Det er en god ide inden konsultationen at læse om behandlingerne på hjemmesiden, samt at læse samtykkeerklæringerne for de behandlinger du kunne være interesseret i. Så har du selv et rigtig godt udgangspunkt for konsultationen.

Behandleren, som er enten læge eller sygeplejerske, lytter til dine ønsker og behov, og sammen lægges en plan og evt et behandlingsforløb der passer til dig. Du vil modtage både mundtlig og skriftlig information samt priser på de ønskede behandlinger.

OBS: Alle kunder er forskellige og har forskellige budgetter og behov. Sammen finder vi en plan der passer lige netop til dig.

BEHANDLINGEN

Før behandlingen vil du få en konsultation hos en sygeplejerske, hvor behandlingen planlægges. Vi anbefaler dig at tage noget smertestillende 30-60 minutter inden din behandling. Pillerne vil blive udleveret på klinikken. Behandlingen

Behandlingen starter med, at de områder der skal behandles markeres op. Behandleren smører et tyndt lag ultralydsgel på huden og begynder at skanne og sikrer sig, at man kan se de nøjagtige strukturer under hudens overflade. Behandlingen udføres i punktvise energiafladninger dybt i huden. En gennemsnitlig behandling tager ca. 60 minutter.

Efter behandlingen vil man ikke være mærket af behandlingen. Du kan påføre makeup direkte efter behandlingen, og fortsætte dagens gøremål. Dette skyldes at Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden, uden at påvirke overfladen af huden.

Bivirkninger er minimale ved denne fantastiske behandling. Dog skal nævnes at behandlingen ikke er helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Sjældne bivirkninger inkluderer: let rødme og ømhed i op til nogle timer og/eller let hævelse i op til nogle dage efter behandlingen. Særlig følsomhed ved berøring i det behandlede område er muligt i dage til uger efter proceduren. Sjældnere ses bivirkninger i form af små blå mærker eller forbigående nedsat følelse ved berøring, som typisk vil vare i 4-6 uger efter behandlingen. Meget sjældne bivirkninger rammer mindre end 1%, midlertidig lammelse af nerverne på hagen og overfladiske sår.

FØR & EFTER

foer-efterfoer-efter_1
efter-2for-2
for-1efter-1
9_foer9_efter
8_foer8_efter
7_foer7_efter
6_foer6_efter
1_foer1_efter
5_foer5_efter
4_foer4_efter
3_foer3_efter
2_foer2_efter

FØR & EFTER

foer-efterfoer-efter_1
efter-2for-2
for-1efter-1
9_foer9_efter
8_foer8_efter
7_foer7_efter
6_foer6_efter
1_foer1_efter
5_foer5_efter
4_foer4_efter
3_foer3_efter
2_foer2_efter

EFFEKTEN AF BEHANDLINGEN

Effekten af behandlingen kan variere afhængig af den enkelte persons hud og alder. Nogle vil opleve et mere synligt resultat end andre. Efter Ultherapy vil nogle se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil for de flestes vedkommende vise sig efter ca 3 måneder i takt med at de nye collagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et resultat på det behandlede område. Behandlingen skal også ses som en forebyggende behandling af tyngde og slap hud.

OBS: Ultherapy´s succes som kosmetisk behandling, skyldes bl.a. at der ikke er nogen ”downtime”. Det betyder at du lige efter behandlingen, kan fortsætte din dagligdag, ganske som før, da din hud ikke bærer nogen synlige spor, men leverer fantastiske resultater!

Book en tid til en konsultation her